Разладете го автомобилот кој се загреал на сонце за само 10 секунди

Без разлика дали имате клима во колата или не, на жешко време многу е тешко да се издржат и оние први неколку минути откога ќе влезете, додека не се разлади. За среќа, постои кул трик кој го решава овој проблем.

razladete-go-avtomobilot-koj-se-zagreal-na-sonce-za-samo-10-sekundi-kafepauza.mk

Овој едноставен метод драстично ја спушта температурата во колата, без да се вклучи клима-уредот. За 10 секунди, тоа можете да го постигнете со овој кинески трик кој 100% функционира.

Еве што треба да направите:
  1. Спуштете го прозорот на возачката страна и затворете ја вратата.
  2. Отворете ја вратата кај совозачот и правете провев силно отворајќи ја и затворајќи ја неколку пати.
  3. Температурата во автомобилот гарантирано се спушта за 10 степени Целзиусови.

За авторот
Читај на раат!

Поврзани содржини

Остави коментар