Како навистина изгледа додека чекате ТОЈ да ви пише СМС?

Сите знаеме како оди приказната, девојката го среќава момчето, тој ѝ бара телефонски број, таа му го дава, а потоа чека тој да ја побара. Но што навистина се случува и како се менува нашето расположение додека чекаме?

1. Го здогледувате и веднаш почнувате да флертувате.

1-kako-navistina-izgleda-dodeka-chekate-toj-da-vi-pishe-sms-www.kafepauza.mk

2. Му го давате вашиот број.

2-kako-navistina-izgleda-dodeka-chekate-toj-da-vi-pishe-sms-www.kafepauza.mk

3. Чувствувате дека работите одат добро, скоро сте сигурни дека ќе добиете порака од него.

3-kako-navistina-izgleda-dodeka-chekate-toj-da-vi-pishe-sms-www.kafepauza.mk

4. Не е важно колку време ќе биде потребно за да пише.

4-kako-navistina-izgleda-dodeka-chekate-toj-da-vi-pishe-sms-www.kafepauza.mk

5. Денот поминува.

5-kako-navistina-izgleda-dodeka-chekate-toj-da-vi-pishe-sms-www.kafepauza.mk

6. Но сосема е во ред. Тоа е само еден ден!

6-kako-navistina-izgleda-dodeka-chekate-toj-da-vi-pishe-sms-www.kafepauza.mk

7. Втор ден. Можеби тој сè уште не е разбуден.

7-kako-navistina-izgleda-dodeka-chekate-toj-da-vi-pishe-sms-www.kafepauza.mk

8. Почнувате да мислите дека нешто не е во ред со вас.

8-kako-navistina-izgleda-dodeka-chekate-toj-da-vi-pishe-sms-www.kafepauza.mk

9. Цел ден помина, а вие станувате нервозни. Секој пат кога телефонот ќе ви заѕвони помислувате дека е тој.

9-kako-navistina-izgleda-dodeka-chekate-toj-da-vi-pishe-sms-www.kafepauza.mk

10. Трет ден, сфаќате дека работите не се одвиваат баш најдобро.

10-kako-navistina-izgleda-dodeka-chekate-toj-da-vi-pishe-sms-www.kafepauza.mk11-kako-navistina-izgleda-dodeka-chekate-toj-da-vi-pishe-sms-www.kafepauza.mk

11. И на вашите пријатели им е здосадено да слушаат за тоа.

12-kako-navistina-izgleda-dodeka-chekate-toj-da-vi-pishe-sms-www.kafepauza.mk13-kako-navistina-izgleda-dodeka-chekate-toj-da-vi-pishe-sms-www.kafepauza.mk

12. А вие пробувате да реагирате нормално…

14-kako-navistina-izgleda-dodeka-chekate-toj-da-vi-pishe-sms-www.kafepauza.mk

13. Конечно тој ви напишал порака. Однадвор сте…

15-kako-navistina-izgleda-dodeka-chekate-toj-da-vi-pishe-sms-www.kafepauza.mk

14. Но однатре…

16-kako-navistina-izgleda-dodeka-chekate-toj-da-vi-pishe-sms-www.kafepauza.mk

15. Или пак ако никогаш не ве побара…

17-kako-navistina-izgleda-dodeka-chekate-toj-da-vi-pishe-sms-www.kafepauza.mk 18-kako-navistina-izgleda-dodeka-chekate-toj-da-vi-pishe-sms-www.kafepauza.mk


САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

       

За авторот
Комуникативна, весела, оптимистички настроена. Обожава книги, музика, филм и приказни кои инспирираат. Сака да пие кафе, па макар и сама. Верува во себе и во своите можности, бидејќи кој не се обидел - не успеал!

Поврзани содржини

Остави коментар