Боја на коса што се менува за 2 секунди: Што мислите за овој тренд?

Доколку не можете да се одлучите помеѓу две бои на вашата коса, зошто да не се обидете и со двете? Токму ова го направила оваа девојка, а резултатот или ќе го обожавате или воопшто нема да ви се допадне – нема трета опција!

Би испробале ли и вие: Боја на косата која се менува за 2 секунди

Таа најпрво покажува една боја на нејзината коса, па со само еден потег од неколку секунди, ги покажува розовите нијанси.

Трикот е да ја нијансирате косата и да создадете илузија на една боја. Еве како изгледа тоа погледнато од назад.

Би испробале ли и вие: Боја на косата која се менува за 2 секунди

Можете да го направите ова и со поприродни нијанси, како што тоа го направила оваа девојка.

Би испробале ли и вие: Боја на косата која се менува за 2 секунди

Невообичаено, но изгледа интересно. Би го испробале ли и вие овој начин на фарбање?

За авторот
Економист во изградба, а страстен обожавател на пишаниот збор уште откако знае за себе. Смета дека животот без домашно милениче не изгледа комплетен, а кафето со многу шеќер го смета за едно најубавите утрински задоволства.

Поврзани содржини

Остави коментар