6 совети кои ќе направат да изгледате прекрасно на фотографиите

Сакате да изгледате супер на вашите фотографии, но по многуте фотографирања за документи како пасоши, лични карти и возачки дозволи, заборавивте како да се насмеете и да бидете убави? За среќа тука е фотографката Џоди Бол, која живее и работи во Охајо. Таа ни ги нуди следниве 6 совети благодарение на кои можете да ги трансформирате вашите фотографии како криминалци во фотографии кои се соодветни за стилските насловни на списанијата.

Најпрво направете безгрижна поза. Тргнете ја вината и напнатоста од вашиот грб! Потоа, свртете го телото за 3/4 од фотоапаратот. Трето, спуштете ги рацете. Никој не сака да ве уапси. Четврто, спуштете ги рамената и потоа, свиткајте го коленото. За крај, навалете ја главата и подгответе се да станете модел!

1. Безгрижна поза

6 совети кои ќе направат да изгледате прекрасно на фотографиите

2. Свртете го телото настрана од фотоапаратот

6 совети кои ќе направат да изгледате прекрасно на фотографиите

3. Внимавајте на рацете

6 совети кои ќе направат да изгледате прекрасно на фотографиите

4. Спуштете ги рамената

6 совети кои ќе направат да изгледате прекрасно на фотографиите

5. Свиткајте го коленото

6 совети кои ќе направат да изгледате прекрасно на фотографиите

6. Навалете ја главата

6 совети кои ќе направат да изгледате прекрасно на фотографиите

За авторот
Новинар. Самопрогласен актер. Џедај. Животна форма еволуирана да живее од филмови, видеоигри, музика, хумор и технологија. Хоби и рекреација: Појадок, ручек, вечера.

Поврзани содржини

Остави коментар