Зошто врската на далечина тотално се исплати?

Не е воопшто битно кој што ви зборува за вашата врска на далечина, само вие двајца си знаете како ви е. Доколку сте сигурни дека километрите не можат да ве победат и знаете дека вашата врска може да успее, тогаш тоа е единствено нешто што е важно. Прочитајте зошто се исплати да имате врска на далечина.

Постојано правите муабет кога не сте заедно.

Зошто врската на далечина тотално се исплати?

Но, кога сте заедно, го поминувате целото време во кревет.

Зошто врската на далечина тотално се исплати?

Секогаш се надевате дека ќе ве изненади и ќе ви се појави на домашната врата.

Зошто врската на далечина тотално се исплати?

Но, потајно сте нервозни дека ако тоа се случи, ќе дознае дека кога не е во близина, не се грижите доволно за вашиот изглед.

Зошто врската на далечина тотално се исплати?

Сите што ги познавате ви кажуваат по барем една причина зошто врските на далечина не можат да успеат.

Зошто врската на далечина тотално се исплати?

Сонувате дека имате способност да го/ја видите во секој момент.

Зошто врската на далечина тотално се исплати?

Но, кога ќе се разбудите и ќе видите дека не е до вас, болката во срцето почнува одново да се интензивира.

Зошто врската на далечина тотално се исплати?

За авторот
Љубопитна новинарка и маркетерка со истражувачки дух, која е во вечна потрага по доза креативност. Животно мото ѝ е дека без утринско кафе, испеана песна и барем малку возбуда, не треба да ѝ помине ниту еден ден. Неостварен сон - да го прошета светот.

Поврзани содржини

Остави коментар