Загатки: Дали ќе успеете да ги пронајдете скриените предмети за помалку од 1 минута?

Загатки: Дали ќе успеете да ги пронајдете скриените предмети за помалку од 1 минута?

За да го прославиме почетокот на летото, ние ви спремивме две загатки со летни теми кои многумина не можеа да ги решат. Дали вие ќе успеете да ги пронајдете скриените предмети за помалку од 1 минутa?

1. Пронајдете го скриеното магаре

Загатки: Дали ќе успеете да ги пронајдете скриените предмети за помалку од 1 минута?

  • РЕШЕНИЕ:

    Загатки: Дали ќе успеете да ги пронајдете скриените предмети за помалку од 1 минута?

2. Дали го гледате сладоледот?

Загатки: Дали ќе успеете да ги пронајдете скриените предмети за помалку од 1 минута?

  • РЕШЕНИЕ:

    Загатки: Дали ќе успеете да ги пронајдете скриените предмети за помалку од 1 минута?

3. Каде е галебот?

Загатки: Дали ќе успеете да ги пронајдете скриените предмети за помалку од 1 минута?

  • РЕШЕНИЕ:

    Загатки: Дали ќе успеете да ги пронајдете скриените предмети за помалку од 1 минута?

Погледнете дали можете да ја решите оваа загатка по која нема да можете да заспиете цела ноќ.


САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

       

За авторот
Ужива кога патува и запознава различни култури, ги сака утринските прошетки во природа, многу чоколадо и кафе.

Поврзани содржини

Остави коментар