Тестирајте се: Дознајте која боја е вашата аура! - Part 2

Тестирајте се: Дознајте која боја е вашата аура!

Што кажува бојата на вашата аура?

Лаванда

Сонувачи, занесеници и фантазери – вака најдобро можат да се опишат лавандите. Помалку се склони кон физички активности од другите луѓе. Кревки се и тешко излегуваат на крај со обврските.

Размислуваат интуитивно. Случајно ги поврзуваат информациите кои се складирани во нивниот мозок.

Тие прво гледаат во слоевите на разните форми, ликови и предмети кои ја сочинуваат скицата, моделот или конструкцијата, а потоа ги расклопуваат на делови за повторно да ги спојат создавајќи нови структури.

За да можеме да сфатиме што гледа лавандата, треба да бараме облаци во облик на птица или песочна дина во градина. Лавандите можат со своето „трето око“ да гледаат во друга димензија, да истражуваат паралелни светови, односно реалноста која постои во соништата и научната фантастика.

За лавандите предизвик е физички и емотивно да останат во нашата реалност. Многу им е полесно да живеат во свет на фантазија отколку во свет на современа технологија. Тие треба да научат да ги користат сликите и идеите од своите соништа и фантазии за да создадат нови исклучителни легенди, бајки и уметнички дела наменети за другите.


САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

       

За авторот
Читај на раат!

Поврзани содржини

 1. твиги Reply

  како се пресметуваат поените?

 2. Кафе пауза Reply

  Овде е објаснето:

  Собирањето се врши откако ќе одговорите на сите искази. Има повеќе групи прашања кои се однесуваат за одредени бои. За секоја група прашања се собираат поените и така го добивате збирот за конкретната боја. Онаа боја за која ќе добиете најмногу поени е примарната боја на вашата аура, следната е секундарната, која е исто така исклучително важна, бидејќи таа ја одредува вашата следна форма на делување.

  • Dejan Reply

   Знам дека постов е стар, но ме интересира што се случува кога повеке групи ке добијат ист најголем збир. На пример јас добив дека E, З, Ѕ ми даваат збир 28, а втор најголем збир ми е 26 и тој го добив на групите под букви В и Д. Како да знам кои бои преобладуваат кај мене?

   • Кафе пауза Reply

    Како што стои во текстот: Онаа боја за која ќе добиете најмногу поени е примарната боја на вашата аура, следната е секундарната, која е исто така исклучително важна, бидејќи таа ја одредува вашата следна форма на делување. Во ваков случај значи дека повеќе бои се примарни.

 3. Angela Reply

  Jas nishto ne razbiraaam ve molaam objasnete mi kako se reshava nesfatliviov test ?! -.-

  • Кафе пауза Reply

   Секој исказ се бодува од 1 до 5 според тоа колку се согласуваш со кажаното. На крајот поените се собираат според групата во која прашањата (исказите) припаѓаат. Така се добива збирот за секоја конкретна боја. Онаму каде што ќе добиеш најголем збир, тоа е твојата примарна боја.

Остави коментар