Тест: Изберете еден симбол и откријте многу важен духовен совет за овој период

Тест: Изберете еден симбол и откријте многу важен духовен совет за овој период

Понекогаш, потребен ни е само еден мал знак од духот дека сме на вистинскиот пат или дека можеби е време за промена. За да откриете која е вашата посебна порака од духот, затворете ги очите и поставете го прашањето: „Која е мојата порака од духот?“, а потоа изберете симбол што најмногу соодветствува со вас.

Тест: Изберете еден симбол и откријте многу важен духовен совет за овој период

1. Јин-јанг

Тест: Изберете еден симбол и откријте многу важен духовен совет за овој период

Овој симбол означува дека сте биле тестирани на неколку нивоа во повеќе области од животот.

Имате можност да ги подобрите вибрациите, да ја прочистите негативната карма, да создадете добра карма и да се усогласите со некои убави можности. Сето тоа се сведува на вашата реакција додека поминувате низ животните тестови.

Ако можете да го задржите овој симбол во умот како потсетник дека сите предизвици откриваат светлина на другата страна, ќе се усогласите со благословите што ве чекаат на другата страна на тестовите.

2. Прашалник

Тест: Изберете еден симбол и откријте многу важен духовен совет за овој период

Овој симбол е повеќе како потврда дека е време да започнете да верувате дека ве чуваат духовни суштества. Можеби за тоа ќе ви биде потребно време.

Она што е најважно во овој момент е да бидете искрени со себе и да направите нешто поврзано со областа што е во застој во вашиот живот и да признаете дека работите што се случувале имале своја цел.

Промената е неизбежна и удобно е кога иницирате промени. Не мора секогаш да чекате некој или нешто да ги иницира промените наместо вас.

3. Секира

Тест: Изберете еден симбол и откријте многу важен духовен совет за овој период

Овој симбол вели дека е од клучно значење да се ослободите од старите начини на размислување кои ве ограничуваат и ве оддалечуваат од свежите, новите и возбудливите искуства што ве чекаат. Многумина од нас се робови на навиките и понекогаш е тешко за нас да ги направиме потребните промени во нашите сфаќања.

Минатите разочарувачки искуства честопати ја ограничуваат нашата подготвеност да бидеме отворени за поинаква перспектива, како и за мисловните процеси што доаѓаат со тоа.

Ако во овој момент сте отворени за проширување на вашите верувања, сигурно ќе бидете пријатно изненадени!

4. Прстен

Тест: Изберете еден симбол и откријте многу важен духовен совет за овој период

Прстенот во овој случај нè потсетува дека сите односи бараат рамнотежа, отворена комуникација и почитување на чувствата што ги има другата личност.

Во овој момент, духот ве поттикнува да размислите кој однос во вашиот живот не е во рамнотежа, а ова ги вклучува сите релации со: семејството, пријателите, соработниците, партнерот, како и врската што ја имате со своето внатрешно јас.

Откако ќе размислите за вашите односи со другите, започнете да ги правите потребните промени за кои знаете дека ќе ги подобрат релациите што не се во рамнотежа.

5. Тег

Тест: Изберете еден симбол и откријте многу важен духовен совет за овој период

Овој симбол вели дека е време да соберете храброст и да се справите со ситуацијата која многу ве плаши. Стравовите може да ве парализираат и секако немаат продуктивен ефект врз вашето време, енергија и емоции.

Стравот може да има врска со вашата подготвеност за љубов, со вашата работа од соништата или со секоја ситуација што ве парализира емоционално, психички или физички. Погледнете му на тој страв во очи, кажете му да се повлече, а потоа погрижете се за вашите работи.

Силата и храброста што ги прифаќате се љубезна, моќна и рационална сила. Може да поместите планини со вашата храброст.

6. Велосипед

Тест: Изберете еден симбол и откријте многу важен духовен совет за овој период

Велосипедот е потсетник дека вие сте единствениот кој управува со вашите реакции и емоции.

Може да дозволите влијанијата однадвор да ги притискаат копчињата или можете да ги филтрирате работите преку предизвикувачки ситуации и да одлучите кој е вашиот следен чекор.

Овој симбол е потсетник дека проактивноста е најдобриот начин да дојдете до својата судбина. Движете се напред, пред вас е неверојатен живот.

Можеби сакате да изберете ангелски симбол за да ја откриете вашата порака.

Извор: Atma.hr


САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

       

За авторот
Смислата на животот ја бара преку уметноста и креативноста. Пишувањето е нејзино секојдневие.

Поврзани содржини

Остави коментар