Откријте ги вашите магични способности: Од кој пехар ќе се напиете?

Пехарот е симбол за нашето човечко тело, а течноста во него ја претставува нашата душа. Поради ова, секој пехар може да ја симболизира нашата судбина. Од кој пехар ќе се напиете? Одберете внимателно и откријте ги вашите магични способности!

Пехар број 1

Вие сте исцелител. Ако го одбравте овој пехар, обрнете повеќе внимание на уметноста на лекувањето бидејќи вие имате дар за тоа. Вам ви претставува задоволство да им помагате на оние на кои им треба помош.

Пехар број 2

Вие го одбравте египетскиот пехар, а вашата моќ е да создадете ред и во најголемиот хаос. Вие имате смирен и дисциплиниран ум.

Пехар број 3

Ако сте го одбрале овој пехар, вам ви е јасно дека вашата улога на овој свет е света. Поврзете се со вашето вистинско јас и најдете начин да бидете најдобрата верзија од себе.

Пехар број 4

Овој пехар е украсен со боите на 4-те елементи, па доколку го одбравте, вие имате добро разбирање за нив и знаете како да ги користите во ваша и во корист на другите.

Пехар број 5

Вие сте медиум. Секогаш ги гледате работите кои другите не можат. Вие сте како мост помеѓу два света и не се откажувајте од овој дар.

Пехар број 6

Вие ја имате моќта да се поврзете со природата и да правите вистински чуда. Поминувајте повеќе време во природа, тоа ќе ви помогне да се разберете и себеси и светот околу вас.

Направете го и овој тест кој ќе ви покаже колку е „испран“ вашиот мозок.

За авторот
Студент кој секојдневно се губи низ страниците на некоја книга. Пишувањето и јогата го прават нејзиниот ден целосен.

Поврзани содржини

Остави коментар