Несекојдневно хоби со зарови и чаши

Некои луѓе имаат исклучителни таленти за работи кои никогаш не би ни паднале на ум. Така, овој човек умее со неверојатна брзина да ги лови заровите во пластична чаша и притоа ниеден да не му падне на масата. Кога ќе ја отклопи чашата заровите се идеално наредени во висина.

Звучи неверојатно и изгледа како тој да е некаков магионичар, но самото ѕвечкање на заровите во чашата ќе ве увери дека неговото креативно хоби, е резултат на многу часови вежбање и работа. Секоја чест на луѓето кои на уникатен начин го поминуваат своето слободно време, откривајќи нови и невообичаени таленти кај себе.Несекојдневно хоби со зарови и чаши

За авторот
Љубопитна новинарка и маркетерка со истражувачки дух, која е во вечна потрага по доза креативност. Животно мото ѝ е дека без утринско кафе, испеана песна и барем малку возбуда, не треба да ѝ помине ниту еден ден. Неостварен сон - да го прошета светот.

Поврзани содржини

Остави коментар