Најоткачените фризури кои некогаш сме ги виделе

Кога ќе размислите, има многу работи што можете да ги направите со вашата глава, но ниту косата не е исклучок. Веројатно за многумина би изгледале чудно со домат или ананас на главата, но овие луѓе, од која и да е причина, се охрабриле да изгледаат вака. Па што велите, би имале храброст да прошетате со волк или со тениско топче на главата?

Ананас

За авторот
Читај на раат!

Поврзани содржини

Остави коментар