Креативни реклами кои ќе ве натераат да погледнете два пати

Целта на рекламирањето е да се привлече вниманието на потенцијалните клиенти, а клучот за создавање квалитетна реклама е инвентивноста. Многу е важно да се направи реклама која ќе ве насмее, ќе ве поттикне да зборувате за неа или пак ќе ве натера да погледнете два пати.

Меѓу големиот број реклами кои секојдневно ги гледаме околу нас постојат доста креативни, со креативни пораки, кои дефинитивно нема да останат незабележани.

Креативни реклами кои ќе ве натераат да погледнете два пати

Denver Water - Користи го само она што ти е потребно

Креативни реклами кои ќе ве натераат да погледнете два пати

Mambocino Coffee Co – Cialdi - Екстремно јако

Креативни реклами кои ќе ве натераат да погледнете два пати

WWF – Спаси го светот со само неколку монети

Креативни реклами кои ќе ве натераат да погледнете два пати

Орион телескопи

Креативни реклами кои ќе ве натераат да погледнете два пати

Bergmann funeral service – Дојди малку поблиску

Креативни реклами кои ќе ве натераат да погледнете два пати

WWF – Не сечете ја дождовната шума

Креативни реклами кои ќе ве натераат да погледнете два пати

Heineken DraughtKeg – Создаден за да ве забавува

Креативни реклами кои ќе ве натераат да погледнете два пати

Clorets – Отстранете го лошиот здив

Креативни реклами кои ќе ве натераат да погледнете два пати

Glassex – средство за чистење стакла

Креативни реклами кои ќе ве натераат да погледнете два пати

Guiness – Колку повеќе пиете, толку побавно реагирате. Пијте одговорно.

Креативни реклами кои ќе ве натераат да погледнете два пати

Heineken DraughtKeg – Создаден за да ве забавува

За авторот

Поврзани содржини

Остави коментар