Како изгледа еден обичен ден на жена која чува 12 мачки?

Честопати на шега се вели дека оние жени кои нема да се омажат, ќе останат да живеат сами со нивните многубројни мачки. Оваа млада девојка од Јапонија ги руши сите стереотипи за несреќните стари жени со мачки и тврди дека е горд и среќен сопственик на 12 чинчила персиски мачки.

Како изгледа еден обичен ден на жена која чува 12 мачки?

Сите овие мачиња се неодоливи и грациозни, но имаат и еден куп потреби и желби кои мора да бидат исполнети за да бидат задоволни.

Како изгледа еден обичен ден на жена која чува 12 мачки?

На пример, тие мораат прво да си поиграат малку за да може да почнат со работа, односно со позирање.

Како изгледа еден обичен ден на жена која чува 12 мачки?

Погледнете ги следниве фотографии за да дознаете како ова прекрасно семејство ги поминува деновите. Но, ве предупредуваме: Откако ќе ги разгледате фотографиите, со сигурност ќе посакате веднаш да посвоите едно или повеќе мачиња!

За авторот
Писателот во нејзината глава вели: Дај ми англиска книжевност. Дај ми урбан апсурд и егзистенцијализам. Дај ми мистерии за човечката психа. Дај ми театар и џез како терапија.

Поврзани содржини

Остави коментар