Изберете слика и откријте во каква љубов верувате потсвесно

Изберете слика и откријте во каква љубов верувате потсвесно

Која врска ја сфаќате сериозно? Во каква љубов верувате? Изберете слика и откријте го одговорот.

Изберете слика и откријте во каква љубов верувате потсвесно

1. Верувате во љубов на прв поглед, искрена, необјаснива и директна.

На потсвесно ниво, вие верувате само во тие чувства.

Ако не се заљубите веднаш штом ќе запознаете некого, веќе знаете дека таа личност не е идеална за вас!

2. Мислите дека силните импулси раѓаат силни емоции.

На потсвесно ниво, вие верувате во врски во кои луѓето се страсни еден за друг.

Сакате романтични и многу страсни врски!

3. Не верувате во силни чувства што се појавуваат веднаш.

Ги почитувате долготрајните врски.

Потсвесно верувате во љубов која ќе го издржи тестот на времето.

Сакате длабоки и сериозни врски!

4. Верувајте во сочувство.

Ја разбирате љубовта, но не верувате во вистинска, искрена и трајна љубов.

Верувате дека вистинската љубов се наоѓа само во литературата и уметноста.

Изберете слика и откријте што ве чека ова лето

Изберете слика и откријте што ве чека ова лето

Извор: Atma.hr


САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

       

За авторот
Со пишување може да постигне многу. Никогаш не се откажува од своите соништа.

Поврзани содржини

Остави коментар