Изберете ја најпривлечната кристална форма и таа ќе ја открие вашата нерешена судбинска задача

Изберете ја најпривлечната кристална форма и таа ќе ја открие вашата нерешена судбинска задача

Изберете ја кристалната форма што најмногу ве привлекува, а таа ќе ја открие вашата нерешена карма од претходните животи.

Изберете ја најпривлечната кристална форма и таа ќе ја открие вашата нерешена судбинска задача

1. Неможност да им верувате на другите луѓе

Во изминатиот живот сте биле жртва на лукавство и на потсмев, па затоа денес често сте претпазливи. Понекогаш не сте сигурни кому можете да му верувате и заради таа збунетост, можеби сте им дале шанса и на оние кои на крајот ве изневериле.

Во овој живот ќе привлечете личности кои ќе ја тестираат вашата верба и доверба во нив. Клучот е да обрнете внимание на интуицијата бидејќи знаците се тука секогаш.

На крајот на краиштата, најдобро е да се отворите пред луѓето откако ќе изградите односи со нив. По некое време, ќе можете да им верувате на нивниот интегритет, а потоа ќе можете да донесете своја одлука за тоа дали тие се достојни да бидат во вашиот поблизок круг.

2. Се сомневате во себе, се саботирате себеси и вашите цели

Во минатиот живот не се плашевте да верувате, но честопати бевте невнимателни, што ви донесе лоши резултати. Преку вашите одлуки, вие самите, а и другите, ги доведувавте во опасност, како финансиски така и физички. Поради овие грешки, почнавте да се сомневате во себе во текот на претходниот живот, а сенката сè уште ве следи.

Постојат неколку начини на кои можете да се справите со овој проблем, немојте да донесувате невнимателни одлуки и признајте ја заслугата за сите успешни и мудри одлуки што сте ги донеле и за делата што неодамна сте ги направиле.

Друг совет е да не барате мислења и совети од другите луѓе. Понекогаш, насоките од другите, колку и да се добронамерни, ќе ви предизвикаат само уште поголема забуна.

3. Напуштање на нездравите односи

Во минатиот живот, често бевте изолирани и сами и се чувствувате напуштени од другите луѓе. Затоа, ценете ги вашите односи и сторете сè што можете за да го спречите распадот на врските.

Понекогаш ги гледате само позитивната страна или потенцијалот на една личност, па тешко ви е да прифатите дека тој идеал не е реален кога врската започнува да се распаѓа и за жал, понекогаш станува токсична. Кога ќе доживеете такво искуство, имате тенденција долго да се борите за врската, но тоа не е здраво. Тоа е резултат на вознемиреноста поради фактот дека сте сами или поради недостигот на почит од другите.

Кога ќе научите да ги препознавате предупредувачките знаци, ќе се спасите од повредувања и од разочарувања. Овој предизвик може да се појави во секој ваш однос, без разлика дали станува збор за семејството, за пријателите, за партнерот или за колегите.

Изберете ангелски симбол за да ја откриете вашата порака.

Изберете ја најпривлечната кристална форма и таа ќе ја открие вашата нерешена судбинска задача

Извор: Atma.hr


САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

       

За авторот
Со пишување може да постигне многу. Никогаш не се откажува од своите соништа.

Поврзани содржини

Остави коментар