Доколку мислите дека лилјаците се страшни, следниве фотографии и гифови ќе ви го сменат мислењето

Лилјаците имаат многу лоша репутација, поради стереотипите што владеат за нив. Се верува дека тие можат да ви слетаат во коса, да ви ја цицаат крвта и да ви пренесат беснило. Иако навистина постојат само 3 вида лилјаци што пијат крв, а помалку од 1% од нив го носат вирусот што предизвикува беснило, тие воопшто не се заинтересирани да ви слетуваат на глава. Наместо тоа, лилјаците попрво би јаделе вкусно парче овошје или некакви инсекти.

Доколку мислите дека лилјаците се страшни, следниве фотографии и гифови ќе ви го сменат мислењето

За да ги срушиме предрасудите што владеат за кутрите крилести животинчиња, ние решивме да ви ги претставиме во сосема ново светло. По разгледувањето на следниве „докази“ ќе мора да се согласите дека тие се навистина неодоливи!

Доколку мислите дека лилјаците се страшни, следниве фотографии и гифови ќе ви го сменат мислењето

Погледнете ги следниве фотографии и гифови кои засекогаш ќе ви го сменат мислењето за лилјаците…

Доколку мислите дека лилјаците се страшни, следниве фотографии и гифови ќе ви го сменат мислењето

Доколку мислите дека лилјаците се страшни, следниве фотографии и гифови ќе ви го сменат мислењето

Доколку мислите дека лилјаците се страшни, следниве фотографии и гифови ќе ви го сменат мислењето

Доколку мислите дека лилјаците се страшни, следниве фотографии и гифови ќе ви го сменат мислењето

Доколку мислите дека лилјаците се страшни, следниве фотографии и гифови ќе ви го сменат мислењето

Продолжете на следната страница за останатите фотографии…

За авторот
Писателот во нејзината глава вели: Дај ми англиска книжевност. Дај ми урбан апсурд и егзистенцијализам. Дај ми мистерии за човечката психа. Дај ми театар и џез како терапија.

Поврзани содржини

Остави коментар