Дневен предизвик: Можете ли да ги најдете животните на овие фотографии?

Дневен предизвик: Можете ли да ги најдете животните на овие фотографии?

Дали имате голема моќ за забележување детали? Дали можете да го видите сето она што ве опкружува? Понекогаш, доколку не обрнете доволно внимание, може да ги пропуштите неверојатните нешта што ги крие природата. Доколку ве интересира дали сте добри набљудувачи, внимателно погледнете ги следниве 10 фотографии и обидете се да ги најдете животните кои се кријат на нив…

Тука некаде има змија

Дневен предизвик: Можете ли да ги најдете животните на овие фотографии?

 • Решение

  Дневен предизвик: Можете ли да ги најдете животните на овие фотографии?

Најдете ја мачката

Дневен предизвик: Можете ли да ги најдете животните на овие фотографии?

 • Решение

  Дневен предизвик: Можете ли да ги најдете животните на овие фотографии?

Каде е кајманот?

Дневен предизвик: Можете ли да ги најдете животните на овие фотографии?

 • Решение

  Дневен предизвик: Можете ли да ги најдете животните на овие фотографии?

Најдете ја змијата

Дневен предизвик: Можете ли да ги најдете животните на овие фотографии?

 • Решение

  Дневен предизвик: Можете ли да ги најдете животните на овие фотографии?

Обидете се да ја најдете верверичката

Дневен предизвик: Можете ли да ги најдете животните на овие фотографии?

 • Решение

  Дневен предизвик: Можете ли да ги најдете животните на овие фотографии?

Продолжете на следната страница за останатите фотографии…


САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

       

За авторот
Писателот во нејзината глава вели: Дај ми англиска книжевност. Дај ми урбан апсурд и егзистенцијализам. Дај ми мистерии за човечката психа. Дај ми театар и џез како терапија.

Поврзани содржини

Остави коментар