Бојата на автомобилот ја одредува личноста

Бојата на автомобилот ја одредува личноста

Автомобилот е продолжение на личноста, бидејќи изборот го правиме врз основа на нашите префернции, а тие, пак, се во согласност со нашиот карактер. Го возите токму оној автомобил кој долго го посакувавте? Или можеби сè уште сте на патот да си ја остварите оваа желба? Во овој случај, каква би била бојата на вашиот совршен автомобил? Еве што вели изборот на бојата за вас:

Бојата на автомобилот ја одредува личноста

јака црвена: секси, брзи, високо-енергични, динамични

Бојата на автомобилот ја одредува личноста

темна пурпурна (комбинација од црвена и сина): го оставате истиот впечаток, само помалку очигледно

Бојата на автомобилот ја одредува личноста

портокалова: зборлести, луѓето ги сакаат, забавни, модерни, променливи

Бојата на автомобилот ја одредува личноста

сонце-жолта: ведри, весели, млади во душа

Бојата на автомобилот ја одредува личноста

златно-жолта: интелигентни, топли, сакаат комфор и плаќаат за да го имаат

Бојата на автомобилот ја одредува личноста

темно зелена: традиционални, може да им се верува, балансирани

Бојата на автомобилот ја одредува личноста

светла жолто-зелена: модерни, ексцентрични, „живи“

Бојата на автомобилот ја одредува личноста

темно сина: доверливи, самоуверени, сигурни

Бојата на автомобилот ја одредува личноста

светла или средно-светла сина: кул, смирени, верни, тивки

Бојата на автомобилот ја одредува личноста

виолетова: креативни, индивидуалистички, оригинални

Бојата на автомобилот ја одредува личноста

сива/сребрена: елегантни, обожаваат футуристички изглед, кул

Бојата на автомобилот ја одредува личноста

бела: пребирливи, педантни

Бојата на автомобилот ја одредува личноста

црна: моќни, не може лесно да ги манипулираат, сакаат елеганција, ценат класика

Бојата на автомобилот ја одредува личноста

кафена: приземни, не се бесмислени

Бојата на автомобилот ја одредува личноста

сиво-кафена или жолто-кафена: безвременски, базични, со едноставни вкусови


САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

       

За авторот
Читај на раат!

Поврзани содржини

Остави коментар