Припаднички на војската што изгледаат прекрасно со и без униформа

Припаднички на војската што изгледаат прекрасно со и без униформа

Во минатото, женските војници служеле како помошнички и често се наоѓале подалеку од борбените операции за време на првата и втората светска војна. Денес, припадничките на војската не знаат за граници – тие ѝ служат на армијата, воената морнарица, воената полиција и во многу други сфери се речиси исто обучени како и машките војници – и тие изгледаат прекрасно исто така! Во продолжение погледнете 29 припаднички на војската ширум светот кои изгледаат подеднакво убаво и со и без униформа.

Норвешко воено воздухопловство

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Julie Sletten (@juliesletten) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Julie Sletten (@juliesletten) on

Американска одбрана на крајбрежје

 

View this post on Instagram

 

A post shared by J a y B r u n e t t i (@jbnetti) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by J a y B r u n e t t i (@jbnetti) on

Близначки во Израелска војска

 

View this post on Instagram

 

A post shared by נוי והדר – Noy & Hadar (@noyandhadartwinss) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by נוי והדר – Noy & Hadar (@noyandhadartwinss) on

Американска воена морнарица

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emily Isoline (@emilyisoline) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emily Isoline (@emilyisoline) on

Женски војник во воено воздухопловство

 

View this post on Instagram

 

A post shared by PAOLA 🇵🇷 (@prodigiouspaola) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by PAOLA 🇵🇷 (@prodigiouspaola) on

Продолжува на другата страница


САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

       

За авторот
Психолог кој најдобро се изразува преку пишаниот збор. Нејзиниот личен лајтмотив гласи: „Остани своја и поинаква бидејќи само така ќе блеснеш во полн сјај!“

Поврзани содржини

Остави коментар