22 ситуации кои сите ние сме ги доживеале заедно со нашата најдобра пријателка

Иако веруваме дека имате голем број пријатели, секогаш постои таа една пријателка која ви е најблиска и на која први ќе ѝ се јавите кога ќе ви се случи нешто. Денес зборуваме за животните ситуации кои сте ги поминале токму со таа најдобра другарка. Сигурни сме дека ќе се препознаете во овие работи.

1-19-situacii-koi-site-nie-sme-gi-dozhiveale-zaedno-so-nashite-najdobri-drugarki-www.kafepauza.mk_

1. Смислувате што да одговорите на пораката од симпатијата

2. Се сокривате од некој што не сакате да го видите

2-19-situacii-koi-site-nie-sme-gi-dozhiveale-zaedno-so-nashite-najdobri-drugarki-www.kafepauza.mk_

3. Опсесивното ги гледате омилените ТВ серии

4. Се чувате една со друга, додека се враќате дома во недела наутро, во повесело издание од вообичаено

3-19-situacii-koi-site-nie-sme-gi-dozhiveale-zaedno-so-nashite-najdobri-drugarki-www.kafepauza.mk_

5. Си помагате една на друга да го пребродите болното раскинување

6. Го разгледувате профилот од неговата нова или бивша девојка и коментирате за фотографиите

4-19-situacii-koi-site-nie-sme-gi-dozhiveale-zaedno-so-nashite-najdobri-drugarki-www.kafepauza.mk_

7. Си помагате при вселувањето, но и за време на иселувањето

8. Дури и во најтешките ситуации, секогаш сте тука една за друга

5-19-situacii-koi-site-nie-sme-gi-dozhiveale-zaedno-so-nashite-najdobri-drugarki-www.kafepauza.mk_

9. Започнувате диета и заедно одите во теретана, односно се откажувате од истото

10. Губите драги пријатели и разговарате за тоа како луѓето се менуваат

6-19-situacii-koi-site-nie-sme-gi-dozhiveale-zaedno-so-nashite-najdobri-drugarki-www.kafepauza.mk_

11. Излегувате во ноќен клуб, каде што ќе биде ТОЈ (иако на другата воопшто не ѝ се оди).

12. Правите тест за бременост, дури и кога мислите дека нема потреба

7-19-situacii-koi-site-nie-sme-gi-dozhiveale-zaedno-so-nashite-najdobri-drugarki-www.kafepauza.mk_

13. Се извлекувате од неудобна ситуација (не, тоа не се случува само во филмовите)

14. Позајмувате половина од нејзиниот плакар и долго време не ѝ ја враќате облеката

8-19-situacii-koi-site-nie-sme-gi-dozhiveale-zaedno-so-nashite-najdobri-drugarki-www.kafepauza.mk_

15. Можете слободно да ѝ се јавите и во 3 по полноќ доколку ви се разговара

16. Ги опишувате сексуалните авантури до најситни детали

9-19-situacii-koi-site-nie-sme-gi-dozhiveale-zaedno-so-nashite-najdobri-drugarki-www.kafepauza.mk_

17. Редовно барате мејкап и модни совети

18. Танцувате во домот како никој да не ве гледа

10-19-situacii-koi-site-nie-sme-gi-dozhiveale-zaedno-so-nashite-najdobri-drugarki-www.kafepauza.mk_

19. Си ги признавате дури и најсрамните тајни, оние кои не би ги признале никому

20. Сте биле заедно во мала автомобилска несреќа

11-19-situacii-koi-site-nie-sme-gi-dozhiveale-zaedno-so-nashite-najdobri-drugarki-www.kafepauza.mk_

21. Седите една покрај друга, секоја во свој филм, но и понатаму ви е убаво

22. Оговарате на начин на кој не го правите со другите

12-19-situacii-koi-site-nie-sme-gi-dozhiveale-zaedno-so-nashite-najdobri-drugarki-www.kafepauza.mk_

За авторот
Комуникативна, весела, оптимистички настроена. Обожава книги, музика, филм и приказни кои инспирираат. Сака да пие кафе, па макар и сама. Верува во себе и во своите можности, бидејќи кој не се обидел - не успеал!

Поврзани содржини

Остави коментар