20 животни кои се однесуваат како разгалени ѕвезди

Понекогаш и животните се пребирливи, сè нешто им смета и се однесуваат како познатите личности. Еве ги 20-те најразгалени од нив.

1. Уф, каква ми е косата. Којзнае што ставаат во базенов!

20 животни кои се однесуваат како разгалени ѕвезди

2. 152 зачешлувања. Колку пати треба да повторам?!

20 животни кои се однесуваат како разгалени ѕвезди

3. Ги мразам скаливе од мојата соба. Цела вечност ми треба за да се симнам.

20 животни кои се однесуваат како разгалени ѕвезди

4. Чаршавов не е ткаен како што реков. Не го сакам.

20 животни кои се однесуваат како разгалени ѕвезди

5. Чао душичке! Те сакам! Ќе се видиме наскоро.

20 животни кои се однесуваат како разгалени ѕвезди

6. Ми треба златна украсна хартија.

20 животни кои се однесуваат како разгалени ѕвезди

7. По ѓаволите! Дали само што ме допре со тие „обични“ раце?

20 животни кои се однесуваат како разгалени ѕвезди

8. Уф, ми се смачи веќе од небрендирана флаширана вода!

20 животни кои се однесуваат како разгалени ѕвезди

9. Не газам бос во јавни вециња.

20 животни кои се однесуваат како разгалени ѕвезди

10. Ми се здосади од бацување.

20 животни кои се однесуваат како разгалени ѕвезди

За авторот
Читај на раат!

Поврзани содржини

Остави коментар