17 мисли кои ви поминуваат низ главата додека вашите родители се обидуваат да изгледаат кул пред вашите пријатели

Мора да признаеме дека времињата се менуваат и нашите родители понекогаш не ги сфаќаат денешните трендови, но сепак се обидуваат да ги имитираат. Тие не сакаат да изгледаат старомодно пред нашите пријатели, па додека се тие кај нас, нашите родители кажуваат некои интересни шеги. Секако, вие не мислите дека тоа е смешно, па започнуваат да ви се вртат овие мисли во глава.

1. Ох, ве молам НЕ!

1-17-misli-koi-vi-pominuvaat-niz-glavata-dodeka-vashite-roditeli-se-obiduvaat-da-izgledaat-kul-pred-vashite-prijateli-www.kafepauza.mk_

2. Леле, колку е ова засрамувачки.

2-17-misli-koi-vi-pominuvaat-niz-glavata-dodeka-vashite-roditeli-se-obiduvaat-da-izgledaat-kul-pred-vashite-prijateli-www.kafepauza.mk_

3. Ќе се скријам под камен и ќе умрам.

3-17-misli-koi-vi-pominuvaat-niz-glavata-dodeka-vashite-roditeli-se-obiduvaat-da-izgledaat-kul-pred-vashite-prijateli-www.kafepauza.mk_

4. Не ми се верува дека сме роднини.

4-17-misli-koi-vi-pominuvaat-niz-glavata-dodeka-vashite-roditeli-se-obiduvaat-da-izgledaat-kul-pred-vashite-prijateli-www.kafepauza.mk_

5. Сериозно, ќе немам пријатели после ова.

5-17-misli-koi-vi-pominuvaat-niz-glavata-dodeka-vashite-roditeli-se-obiduvaat-da-izgledaat-kul-pred-vashite-prijateli-www.kafepauza.mk_

6. Ве молам, престанете да зборувате!

6-17-misli-koi-vi-pominuvaat-niz-glavata-dodeka-vashite-roditeli-se-obiduvaat-da-izgledaat-kul-pred-vashite-prijateli-www.kafepauza.mk_

7. Дали тие знаат дека не се воопшто кул?

7-17-misli-koi-vi-pominuvaat-niz-glavata-dodeka-vashite-roditeli-se-obiduvaat-da-izgledaat-kul-pred-vashite-prijateli-www.kafepauza.mk_

8. Или го прават ова намерно?

8-17-misli-koi-vi-pominuvaat-niz-glavata-dodeka-vashite-roditeli-se-obiduvaat-da-izgledaat-kul-pred-vashite-prijateli-www.kafepauza.mk_

9. Ох, ме „тролаат“ моите родители!

9-17-misli-koi-vi-pominuvaat-niz-glavata-dodeka-vashite-roditeli-se-obiduvaat-da-izgledaat-kul-pred-vashite-prijateli-www.kafepauza.mk_

10. Тие најверојатно не знаат што значи тоа.

10-17-misli-koi-vi-pominuvaat-niz-glavata-dodeka-vashite-roditeli-se-obiduvaat-da-izgledaat-kul-pred-vashite-prijateli-www.kafepauza.mk_

11. Па, најверојатно сега ќе ја одбијам поканата за пријателство на Фејсбук.

11-17-misli-koi-vi-pominuvaat-niz-glavata-dodeka-vashite-roditeli-se-obiduvaat-da-izgledaat-kul-pred-vashite-prijateli-www.kafepauza.mk_

12. Дали родителите со текот на годините природно стануваат некул?

12-17-misli-koi-vi-pominuvaat-niz-glavata-dodeka-vashite-roditeli-se-obiduvaat-da-izgledaat-kul-pred-vashite-prijateli-www.kafepauza.mk_

13. Дали тоа значи дека моите родители некогаш биле кул?

13-17-misli-koi-vi-pominuvaat-niz-glavata-dodeka-vashite-roditeli-se-obiduvaat-da-izgledaat-kul-pred-vashite-prijateli-www.kafepauza.mk_

14. Чекај, дали ова ќе ми се случи мене кога ќе станам родител?

14-17-misli-koi-vi-pominuvaat-niz-glavata-dodeka-vashite-roditeli-se-obiduvaat-da-izgledaat-kul-pred-vashite-prijateli-www.kafepauza.mk_

15. Не, јас ќе бидам кул.

15-17-misli-koi-vi-pominuvaat-niz-glavata-dodeka-vashite-roditeli-se-obiduvaat-da-izgledaat-kul-pred-vashite-prijateli-www.kafepauza.mk_

16. Па, уште моите родители се прашуваат зошто не сакам да ги носам моите пријатели додека тие се дома.

16-17-misli-koi-vi-pominuvaat-niz-glavata-dodeka-vashite-roditeli-se-obiduvaat-da-izgledaat-kul-pred-vashite-prijateli-www.kafepauza.mk_

17. Дали моите пријатели кажаа дека моите родители се кул?

17-17-misli-koi-vi-pominuvaat-niz-glavata-dodeka-vashite-roditeli-se-obiduvaat-da-izgledaat-kul-pred-vashite-prijateli-www.kafepauza.mk_


За авторот
Комуникативна, весела, оптимистички настроена. Обожава книги, музика, филм и приказни кои инспирираат. Сака да пие кафе, па макар и сама. Верува во себе и во своите можности, бидејќи кој не се обидел - не успеал!

Поврзани содржини

Остави коментар