12 маки со кои се соочуваат девојките кои имаат права коса

12 маки со кои се соочуваат девојките кои имаат права коса

Веројатно си мислите дека им е лесно на девојките со права коса – можат природно да ја сушат, нема потреба да ја пеглаат и сл. Вистината не е баш таква, и иако многу девојки им завидуваат, тие всушност ја гледаат само позитивната страна. Но, како сè што си има негативна страна, така и правата коса. Еве некои од маките на оние кои имаат права коса.

1. Никогаш не се витка. Не се ни трудете.

1-12-maki-so-koi-se-soochuvaat-devojkite-koi-imaat-prava-kosa-kafepauza.mk

2. Без разлика каков препарат ќе нанесете, потоа секогаш изгледа мрсно.

2-12-maki-so-koi-se-soochuvaat-devojkite-koi-imaat-prava-kosa-kafepauza.mk

3. Изгледа исто секој ден.

3-12-maki-so-koi-se-soochuvaat-devojkite-koi-imaat-prava-kosa-kafepauza.mk

4. Постојано ви се разлетува.

4-12-maki-so-koi-se-soochuvaat-devojkite-koi-imaat-prava-kosa-kafepauza.mk

5. Секогаш изгледа рамно и спласнато.

5-12-maki-so-koi-se-soochuvaat-devojkite-koi-imaat-prava-kosa-kafepauza.mk

6. Последици од коњското опавче: откако еднаш ќе го подигнете, нема спуштање.

6-12-maki-so-koi-se-soochuvaat-devojkite-koi-imaat-prava-kosa-kafepauza.mk

7. Некогаш мора многу да ја скратите бидејќи станува премногу сува на краевите.

7-12-maki-so-koi-se-soochuvaat-devojkite-koi-imaat-prava-kosa-kafepauza.mk

8. Подигната фризура? Можеби друг пат (читај: никогаш).

8-12-maki-so-koi-se-soochuvaat-devojkite-koi-imaat-prava-kosa-kafepauza.mk

9. Tолку e права, што шнолите ви летаат од косата.

9-12-maki-so-koi-se-soochuvaat-devojkite-koi-imaat-prava-kosa-kafepauza.mk

10. Не можете да носите капа неколку часа, мора да биде цел ден.

10-12-maki-so-koi-se-soochuvaat-devojkite-koi-imaat-prava-kosa-kafepauza.mk

11. Пеглите ви ја виткаат косата… Наспроти сета логика.

11-12-maki-so-koi-se-soochuvaat-devojkite-koi-imaat-prava-kosa-kafepauza.mk

12. Плетенките ви се отпуштаат.

12-12-maki-so-koi-se-soochuvaat-devojkite-koi-imaat-prava-kosa-kafepauza.mk


САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

       

За авторот
Живее за добра книга и дише преку пишаниот збор. Кога би можела, цел живот би патувала, би читала и би гледала филмови. Вљубеник во фотографијата и класиката. Оптимист и поборник за љубов. Модата е нејзиниот начин да го изрази своето мислење и став. Животот за неа е уметност, филозофија и добра храна.

Поврзани содржини

Остави коментар