10 ситуации во кои можат да се најдат само зависниците од чоколадо

Љубителите на чоколадо се согласуваат околу едно – не можат да си го замислат животот без него. Секогаш носите барем едно со себе и планирате кои нови вкусови набрзо да ги пробате. Вие сте зависници од чоколадо бидејќи добро ги разбирате овие 10 „проблеми“.

10-situacii-vo-koi-mozhat-da-se-najdat-samo-zavisnicite-od-chokolado-kafepauza.mk

1. Животниот век на чоколадото во вашиот дом во просек изнесува 30 секунди.

2. Првата работа на која помислувате наутро – чоколатце.

3. Не им верувате на луѓето кои не сакаат чоколадо.

4. Чоколадните бисквити ви се главен извор на енергија.

5. Сладоледот од чоколадо никогаш не ви е доволно чоколаден.

6. Понекогаш во кафуле мора да се натерате да нарачате кафе наместо топло чоколадо.

7. Никогаш со никој не го делите вашето чоколадо.

8. Луѓето не смеат да остават чоколадо на ваш дофат бидејќи знаат дека ќе го снема додека се вратат по него.

9. Колачи без чоколадо? Што е тоа?

10. Кога ќе ви надојде стрес, се знае што е спасот – чоколадо.

За авторот
Читај на раат!

Поврзани содржини

Остави коментар