10 нешта кои секојдневно ни паѓаат на памет секоја пролет

Пролетта е супер годишно време, но преодноста од зима кон лето нè тера секојдневно да се запрашуваме и да си помислуваме некои работи. Еве 10 такви.

10 нешта кои секојдневно ни паѓаат на памет секоја пролет

1. Уф, ќе мора да си ги депилирам нозете.

2. Не знам дали кивам од алергија или ме фатило настинка.

3. Изгледа како да ќе врне.

4. Треба да си земам нешто по долги ракави?

5. Сите се некако толку заљубени.

6. Скара.

7. Ах, прозориве се за чистење.

8. Изгледам бледо.

9. Ми се шета, ми се излегува, не ми се прибира дома.

10. Уште месец-два – летен одмор. Алелуја!

За авторот
Читај на раат!

Поврзани содржини

Остави коментар