Македонија прва во светот ја лансира новата Heineken лименка со нов визуелен идентитет

Промената на визуелниот идентитет на Heineken на глобално ниво ја донесе лименката со нов визуелен идентитет, која први во свет во рацете ја имаме ние, Македонците.
Датум: 04 мај 2016
, Автор:

Скопје се отвори! Што се случуваше во петокот во Скопје?


Станица 26 беше местото со кое Heineken ја започна „турнејата“ на забави низ Македонија. Dimitri од Амстердам беше човекот кој ја отвори авантурата...
Датум: 23 ное 2015
, Автор:

Кога ќе отидеш со другарите на кафе…

...а се знае што е кафе во Скопје!
Датум: 03 ное 2015
, Автор:

Новиот алуминиумски дизајн на „Heineken“

Новиот дизајн на шишето на „Heineken“ е комбинација инспирирана од ледената алуминиумска лименка и класичното шише.