10 бизарни теории на заговор за познатите личности

Иако очигледно мала е веројатноста да бидат вистинити, многу луѓе тврдат дека овие теории се факт.

11 теории на заговор во кои верувале малкумина, но се покажале како вистинити

Дали сте помислиле дека пораките што им ги испраќате на пријателите ги чита некој друг?

10 интересни теории на заговор за Антарктикот

Антарктикот е опкружен со мраз и теории на заговор, нешто што не е необично за најоддалеченото и најмалку разбраното место на Земјата.

10 луди теории на заговор кои испаднало дека се вистинити

По овие сознанија со сигурност ќе почнете да го гледате светот со други очи.

6 теории на заговор кои можеби се вистинити

Постојат безброј теории на заговор од кои повеќето немаат никаква смисла. Но, погледнете неколку чудни теории на заговор за кои сепак има шанса да се вистина.

Најлудите теории на заговор од светот на литературата

Со текот на времето луѓето изнесувале навистина чудни тврдења за книгите и за нивните автори.

6 музичари кои си ја лажирале смртта според теориите на заговор

Интернетот е преполн со теории на заговор за музички изведувачи кои ја лажирале својата смрт за да ја одбегнат славата и да побегнат во Куба.

Најчудните 10 теории на заговор за Ареа 51

Според досие од ЦИА, во 1955 година, трио од тајни оперативци барало локација во САД каде што ќе може да го тестира прототипот на шпионски авион.

7 интересни теории на заговор кои се покажале како вистина

Понекогаш целосни измислици, понекогаш неверојатни вистини, го интригираат човековиот ум, ја разгоруваат неговата фантазија и за оние со поотворен ум претставуваат вистинска мисловна вежба.
Датум: 21 окт 2014
, Автор: