Супер трикови кои ќе ви го олеснат животот и мора да ги знаете

Добро е да знаеме по некој трик кој ќе ни го олесни секојдневниот живот и ќе ни заштеди време и енергија.
Датум: 01 ное 2014
, Автор:

10 трикови на кои можете да се обложите

Како може да се смени насоката на нацртаната стрелка без да се помрдне хартијата?
Датум: 02 јул 2013
, Автор:

Уметнички сцени во ролни од тоалетна хартија

Француската уметничка Анастасија Елија која најчесто црта и создава илустрации, започнала еден необичен проект, во кој трансформира ролни од потрошена тоалетна хартија во исклучително креативни уметнички дела.