комедија | Кафе пауза - Part 4

ТВ серија: Девојка шеф (Girlboss)

Софија, чудна девојка што не спаѓа во ниту една категорија, открива страст за модата и неочекувано станува вистинска бизнис жена!

ТВ серија: Диета од Санта Кларита (Santa Clarita Diet)

Животот на Шила и Џоел, брачен пар од Санта Кларита, Калифорнија, целосно ќе се промени откако Шила ќе се претвори во нежив канибал!

ТВ серија: Од ден за ден (One day at a time)

Кубанско семејство во Америка се соочува со тешките, но и со убавите моменти од секојдневниот живот...
Датум: 19 јан 2017
, Автор:

ТВ серија: Синот на Зорн (Son of Zorn)

Анимиран варварин се обидува одново да се поврзе со својот неанимиран син тинејџер во реалниот свет

Филм: Генијални умови (Masterminds)

Комедија базирана според вистински грабеж што се случил во 1997 година

Филм: Кучиња на војната (War Dogs)

Двајца пријатели решаваат да заработат од продажба на оружје

Филмски маратон: 3 забавни комедии за овој продолжен викенд

Бидејќи ве очекуваат 3 слободни денови пред вас, ви препорачуваме по една комедија за секој од нив.

Филм: Фини момци (The Nice Guys)

Кога полицијата не може да помогне, настанува партнерство кое ги руши сите бариери

ТВ серија: Распрснат на мали парчиња (Flaked)

Гуру за самопомош мора да најде начин како да си помогне и себеси

ТВ серија: Ранчот (The Ranch)

Професионален спортист се враќа на ранчот каде што израснал, со цел да му помогне на својот татко да не го изгуби

ТВ серија: Пополна куќа (Fuller House)

Продолжение на добро позната ТВ серија „Full House“ од 80-тите и 90-тите години

ТВ серија: Теленовела (Telenovela)

Комедија која ни го покажува животот зад сцената на една позната теленовела и нејзината главна ѕвезда