Погледнете ја елката која ја восхитила Опра Винфри

Џеф Летам, артистички директор на хотелот „Four Seasons Hotel George V' во Париз, навистина се надминал себеси оваа година со празничните декорации во објектот.

Господари на хартијата

Никогаш не сте виделе подетално изработени фигури од хартија. Ова е вистинско хартиено уживање за очи.
Датум: 17 феб 2012
, Автор:

Минијатурна цементна уметност

Фигурите се дел од проектот наречен „Cement Eclipses“, кој разработува теми како што се анонимноста и напорната работа на градскиот живот.