Необични празници кои може да ги одбележите во октомври

Најпознатиот празник во октомври за поголемиот дел од земјината топка е Ноќта на вештерките, кој се одбележува на последниот ден од месецот.

Магични датуми во октомври

Октомври е благороден месец со добри вибрации и потребно е да го искористите што е можно подобро до крајот.