НЛБ Банка ја продолжува промотивната кампања за кредити за физички лица

НЛБ Банка ја продолжува промотивната кампања за сите кредити за физички лица до 30.06.2018 година.

НЛБ Банка ја продолжува промотивната кампања за кредити за физички лица

Во рамки на кампањата, клиентите можат да ги искористат следните промотивни поволности:

  • Без трошоци за одобрување за ризико потрошувачките кредити и сребрениот потрошувачки кредит и 50% пониски трошоци за одобрување за останатите потрошувачки кредити
  • Без трошоци за одобрување и без трошоци за проценка за станбените кредити
  • Без трошоци за одобрување на автомобилските кредити и 50% пониски трошоци за одобрување за хипотекарните кредити

Повеќе информации може да се добијат на линкот, во најблиската експозитура на Банката или на телефон 02/15 – 600.


САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

       

За авторот
Читај на раат!

Остави коментар