5 друштвени игри кои може да се играат само со Chips King смоки

5 друштвени игри кои може да се играат само со Chips King смоки

Со Chips King никогаш не ви е досадно. Побрзајте до вашата најблиска продавница, купете неколку пакетчиња смоки и забавата може да започне.

5-drushtveni-igri-koi-mozhe-da-se-igraat-samo-so-chips-king-smoki-kafepauza.mk

1. Застанете со вашиот пријател еден наспроти друг на поголема раздалеченост и пробајте со фрлање на Chips King смоки да погодите директно во неговата уста. Играјте неколку пара. Парот со најголем број на поени добива награда.

2. Натпреварувајте се кој ќе направи поголема кула од Chips King смоки. Конструкцијата можете да си ја измислите така што вашата кула ќе биде највисока и најстабилна.

3. Натпреварувајте се кој најбрзо ќе изброи колку Chips King смоки има во едно пакетче, но притоа секоја смока треба да биде изедена.

4. Отворете неколку пакетчиња Chips King со различни вкусови. Врзете му ги очите на еден од натпреварувачите и давајте му по едно пакетче наизменично. Тој треба да погоди по мирисот и вкусот на смоките за кое пакетче станува збор.

5. Играјте криенка. Скријте неколку пакетчиња Chips King во просторијата каде што се наоѓате, без притоа да ве види вашиот противник. Одредете дека за 2 минути треба да пронајде што повеќе пакетчиња. Оној кој ќе пронајде најмногу пакетчиња ги добива сите како награда.


САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

       

За авторот
Читај на раат!

Остави коментар