Кафе-позадина за вашиот десктоп #23

Свежо приготвеното кафе има незаменлива арома која веднаш ни ги дразни ноздрите и ни ја засилува желбата за првиот шмрк. Кафето од оваа шолја изгледа како да ќе излезе од вашиот монитор и директно ќе се најде сервирано на вашето работно биро. Комбинацијата од свежи нијанси на бои, ќе воведат ведрина и расположение во просторијата во која работите. Одлична декстоп позадина за пријатна работна недела.

Кафе-позадина за вашиот десктоп #23

Кликнете на сликата за да ја видите во оригиналната големина (1920×1200) и преземете ја за да ја поставите на вашиот десктоп.

Погледнете ги и останатите избрани десктоп позадини со кафе, кое е главниот мотив во нив.

За авторот
Читај на раат!

Поврзани содржини

  1. aleks Reply

    ovaa si ja staviv

Остави коментар