Кафе-позадина за вашиот десктоп #18

Уживате кога утрото ќе ви започне со весник и топло кафе, убаво засладено, декорирано, со многу пена на врвот… Две коцки шеќер, тазе кафе во зрна и омилениот печатен медиум на вашето биро –  тоа е сè што треба и ова вкусно сервирано кафе ќе ви го направи денот. Време е да ја смените позадината.

Кафе-позадина за вашиот десктоп #18

Кликнете на сликата за да ја видите во оригиналната големина (1920×1200) и преземете ја за да ја поставите на вашиот десктоп.

За авторот
Читај на раат!

Поврзани содржини

Остави коментар