Кафе-позадина за вашиот десктоп #16

Густо еспресо на едната страна, чиста кафена подлога за вашите икони на другата… Љубителите на кафето и на боите на кафето сигурно ќе уживаат во оваа десктоп-позадина. Ќе ви овозможи уредност и естетика на работната површина.

Кафе-позадина за вашиот десктоп #16

Кликнете на сликата за да ја видите во оригиналната големина (1280×680) и преземете ја за да ја поставите на вашиот десктоп.

За авторот
Читај на раат!

Поврзани содржини

Остави коментар