Уличната уметност во Ферагудо, Алгарве, Португалија

Уличната уметност во Ферагудо, Алгарве, Португалија

Уличната уметност е визуелна уметност создадена на јавни локации, односно нелегални уметнички дела направени надвор од контекстот на традиционалните места за уметност. Во продолжение погледнете ги делата што локалните уметници во Ферагудо ги направиле на телекомуникациските кутии.

Уличната уметност во Ферагудо, Алгарве, Португалија

Уличната уметност во Ферагудо, Алгарве, Португалија

Уличната уметност во Ферагудо, Алгарве, Португалија

Уличната уметност во Ферагудо, Алгарве, Португалија

Уличната уметност во Ферагудо, Алгарве, Португалија

Уличната уметност во Ферагудо, Алгарве, Португалија

Уличната уметност во Ферагудо, Алгарве, Португалија

Уличната уметност во Ферагудо, Алгарве, Португалија

Уличната уметност во Ферагудо, Алгарве, Португалија

Уличната уметност во Ферагудо, Алгарве, Португалија

Уличната уметност во Ферагудо, Алгарве, Португалија

Уличната уметност во Ферагудо, Алгарве, Португалија

Погледнете ги и фотографиите од оваа неверојатна улична уметност каква што не сте виделе досега.


САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

       

За авторот
Со пишување може да постигне многу. Никогаш не се откажува од своите соништа.

Поврзани содржини

Остави коментар