Слатки пораки скриени во кибрит кои ќе ве насмеат и ќе ви го разубават денот!

Инспирирани од елементите на забавните картички и подароците, овие ситни „картички“ се рачно направени. Тие се дел од вистински кибрит и се рачно обоени за да се долови нивната уникатност. Најдоброто нешто е што има момент на очекување додека го гледате пакувањето и ја отворате пораката. Погледнете.

Како да кажете „те сакам“ на малку пошеговит начин...

Еве како да кажете „те сакам“ на малку пошеговит начин

Како да ѝ оддадете почит на жената што ве родила

Еве како да ѝ оддадете почит на жената што ве родила

Никогаш до сега не било олку лесно да се каже „те сакам“

Никогаш досега не било олку лесно да се каже „те сакам“

За авторот
Живее за добра книга и дише преку пишаниот збор. Кога би можела цел живот би патувала, би читала и би гледала филмови. Вљубеник во фотографијата и класиката. Оптимист и поборник за љубов. Модата е нејзин начин да го изрази своето мислење и став. Животот за неа е уметност, филозофија и добра храна.

Поврзани содржини

Остави коментар