Оваа девојка ги изработува најгрдите можни тетоважи и луѓето се луди по нив

Доколку ви е смачено од тетоважите коишто сите ги копираат едни од други, тогаш сигурно би требало да ги погледнете изработките на Елена Фернандес од Бразил, која на своите клиенти им ги изработува најгрдите и најнепрофесионалните цртежи на телото.

1-ovaa-devojka-gi-izrabotuva-najgrdite-mozhni-tetovazhi-i-lugjeto-se-ludi-po-niv-www.kafepauza,mk_

Оваа 26-годишна девојка во својот дом отворила студио под името „Malfeitona“, чиј буквален превод е „ѓубре тетоважи“ – тоа совршено се вклопува со нејзиниот стил на работа. Таа воопшто не знае да црта, но тоа го прави крајно симпатично и оригинално, па секогаш има полни раце работа.

2-ovaa-devojka-gi-izrabotuva-najgrdite-mozhni-tetovazhi-i-lugjeto-se-ludi-po-niv-www.kafepauza,mk_

Дури и на профилите на социјалните мрежи насобрала многу високи оцени од своите муштерии, кои нејзината работа ја оценуваат со пет ѕвездички. Погледнете неколку од нејзините познати изработки. Што мислите вие за нејзините дела?

3-ovaa-devojka-gi-izrabotuva-najgrdite-mozhni-tetovazhi-i-lugjeto-se-ludi-po-niv-www.kafepauza,mk_

6-tajnite-na-zhenskata-ubavina-otkrijte-gi-tajnite-za-nega-na-zhenite-shirum-svetot-www.kafepaza.mk_

8-tajnite-na-zhenskata-ubavina-otkrijte-gi-tajnite-za-nega-na-zhenite-shirum-svetot-www.kafepaza.mk_

9-tajnite-na-zhenskata-ubavina-otkrijte-gi-tajnite-za-nega-na-zhenite-shirum-svetot-www.kafepaza.mk_

Продолжете на следната страница за останатите тетоважи…

За авторот
Комуникативна, весела, оптимистички настроена. Обожава книги, музика, филм и приказни кои инспирираат. Сака да пие кафе, па макар и сама. Верува во себе и во своите можности, бидејќи кој не се обидел - не успеал!

Поврзани содржини

Остави коментар