Огледало на спомени од младоста

Огледало на спомени од младоста

Овие фотографии се ремек дела на талентираниот Американскки фотограф Tom Hussey. Фотографиите се всушност рекламни постери за лек кој ја подобрува меморијата и лек за сите оние кои секојдневно се справуваат со Ајцхалмеровата болест. Тие всушност покажуваат како лицата болни од Алцхајмеровата болест се гледаат себеси.

Огледало на спомени од младостаОгледало на спомени од младостаОгледало на спомени од младостаОгледало на спомени од младостаОгледало на спомени од младостаОгледало на спомени од младостаОгледало на спомени од младостаОгледало на спомени од младоста


САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

       

За авторот

Поврзани содржини

  1. Ivashen Reply

    supeeeer..hahaah

  2. Tanja Reply

    wow baaghahaha

Остави коментар