Фотографии од фестивалот на балони на топол воздух во Албакурки

Matt Kloskowski е фотограф кој неодамна добил неверојатна прилика, да биде дел од едно волшебно случување – фестивалот на балони на топол воздух во Албакурки. Со одушевување ги раскажува своите доживувања, за кои вели, вредело да се станува во 3 часот наутро. Па, вреди и ние да видиме како изгледало ова преку објективот на неговиот Никон фотоапарат.

Фотографии од фестивалот на балони на топол воздух во АлбакуркиФотографии од фестивалот на балони на топол воздух во АлбакуркиФотографии од фестивалот на балони на топол воздух во АлбакуркиФотографии од фестивалот на балони на топол воздух во АлбакуркиФотографии од фестивалот на балони на топол воздух во АлбакуркиФотографии од фестивалот на балони на топол воздух во АлбакуркиФотографии од фестивалот на балони на топол воздух во АлбакуркиФотографии од фестивалот на балони на топол воздух во АлбакуркиФотографии од фестивалот на балони на топол воздух во АлбакуркиФотографии од фестивалот на балони на топол воздух во АлбакуркиФотографии од фестивалот на балони на топол воздух во АлбакуркиФотографии од фестивалот на балони на топол воздух во АлбакуркиФотографии од фестивалот на балони на топол воздух во АлбакуркиФотографии од фестивалот на балони на топол воздух во АлбакуркиФотографии од фестивалот на балони на топол воздух во АлбакуркиФотографии од фестивалот на балони на топол воздух во АлбакуркиФотографии од фестивалот на балони на топол воздух во Албакурки


САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

       

За авторот
Читај на раат!

Поврзани содржини

Остави коментар