Интересни илустрации што ќе им покажат на жените како да го задржат машкиот интерес

Интересни илустрации што ќе им покажат на жените како да го задржат машкиот интерес

Жените честопати се прашуваат зошто мажите губат интерес за нив по само неколку љубовни состаноци. Вината ја префрлаат на нивното лошо однесување, неодлучност и несигурност, па апризнаат дека понекогаш и тие прават грешки поради кои не можат да го задржат машкиот интерес. Погледнете ги следниве правила прикажани преку илустрации кои ќе ви помогнат да го освоите срцето на мажот кој ви се допаѓа…

Не брзајте да кренете слушалка секогаш кога ќе чуете дека ви ѕвони на телефон. Нема ништо лошо во тоа да покажете дека сте зафатени

Интересни илустрации што ќе им покажат на жените како да го задржат машкиот интерес

Одговарајте на неговите пораки кратко и јасно

Интересни илустрации што ќе им покажат на жените како да го задржат машкиот интерес

Почекајте барем неколку часа пред да одговорите на неговата прва порака. Понатамошните разговори преку пораки не би требало да ви одземаат повеќе од 20 минути дневно

Интересни илустрации што ќе им покажат на жените како да го задржат машкиот интерес

Не одговарајте на пораки од типот „Што ќе правиш за 5 минути?“. Наместо тоа, најдобро е да ги игнорирате

Интересни илустрации што ќе им покажат на жените како да го задржат машкиот интерес

Дајте им можност да момците да погодуваат што правите, каде сте и со кого сте. Не бидете отворена книга на социјалните мрежи

Интересни илустрации што ќе им покажат на жените како да го задржат машкиот интерес

Продолжете на следната страница за останатите илустрации…


САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

       

За авторот
Писателот во нејзината глава вели: Дај ми англиска книжевност. Дај ми урбан апсурд и егзистенцијализам. Дај ми мистерии за човечката психа. Дај ми театар и џез како терапија.

Поврзани содржини

Остави коментар