Фотографи од целиот свет одговараат на прашањето „Што е пријателство?“

Фотографи од целиот свет одговараат на прашањето „Што е пријателство?“

Апликацијата Агора ги одбра најдобрите фотографии од последниот натпревар „Пријатели 2020“ (#Friends2020), каде што повеќе од 16.328 фотографи преку своите камери искажаа што значи пријателството за нив. Пријателството може да се искаже преку бесконечен број различни начини, но тоа што е заедничко за сите форми на пријателство се љубовта, довербата и поддршката што се создаваат помеѓу живите суштества. Резултатот од пријателството е заеднички, посреќен живот, а токму тоа ќе го погледнете на фотографиите подолу.

Фотографи од целиот свет одговараат на прашањето „Што е пријателство?“

Фотографи од целиот свет одговараат на прашањето „Што е пријателство?“

Фотографи од целиот свет одговараат на прашањето „Што е пријателство?“

Фотографи од целиот свет одговараат на прашањето „Што е пријателство?“

Фотографи од целиот свет одговараат на прашањето „Што е пријателство?“

Фотографи од целиот свет одговараат на прашањето „Што е пријателство?“

Фотографи од целиот свет одговараат на прашањето „Што е пријателство?“

Фотографи од целиот свет одговараат на прашањето „Што е пријателство?“

Фотографи од целиот свет одговараат на прашањето „Што е пријателство?“

Фотографи од целиот свет одговараат на прашањето „Што е пријателство?“

За повеќе фотографии продолжете на следната страница


САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

       

За авторот
Со пишување може да постигне многу. Никогаш не се откажува од своите соништа.

Поврзани содржини

Остави коментар