Фотограф од Канада ги фотографира уникатните дизајни на автобуските постојки од советската ера

Фотограф од Канада ги фотографира уникатните дизајни на автобуските постојки од советската ера

Кристофер Хервиг е фотограф од Канада кој ги фотографира уникатните и бизарни автобуски постојки од советската ера. Тој вели дека проектот започнал кога тој го започнал своето патување со велосипед, па по патот фотографирал разни работи, а овие постојки му оставиле најголем впечаток. Тој патувал во 14 различни држави за да ги фотографира уникатните дизајни на автобуските постојки од советската ера. Кристофер вели дека во советската ера немало ограничувања во дизајнот и загриженост за буџетот, па затоа овие постојки изгледаат толку уникатно и претставуваат неверојатен спектар на стилови.

Фотограф од Канада ги фотографира уникатните дизајни на автобуските постојки од советската ера

Фотограф од Канада ги фотографира уникатните дизајни на автобуските постојки од советската ера

Фотограф од Канада ги фотографира уникатните дизајни на автобуските постојки од советската ера

Фотограф од Канада ги фотографира уникатните дизајни на автобуските постојки од советската ера

Фотограф од Канада ги фотографира уникатните дизајни на автобуските постојки од советската ера

Фотограф од Канада ги фотографира уникатните дизајни на автобуските постојки од советската ера

Фотограф од Канада ги фотографира уникатните дизајни на автобуските постојки од советската ера

Фотограф од Канада ги фотографира уникатните дизајни на автобуските постојки од советската ера

Фотограф од Канада ги фотографира уникатните дизајни на автобуските постојки од советската ера

Фотограф од Канада ги фотографира уникатните дизајни на автобуските постојки од советската ера

За повеќе фотографии продолжете на следната страница


САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

       

За авторот
Ужива кога патува и запознава различни култури, ги сака утринските прошетки во природа, многу чоколадо и кафе.

Поврзани содржини

Остави коментар