30 интересни илустрации што го прикажуваат секојдневниот живот на глувците

Понекогаш се прашувате што има во главите на животните, што мислат тие и што прават во текот на денот. Додека вие претпоставувате како изгледа секојдневниот живот на животните, еден уметник одлучил да ги смести животните во секојдневните човечки ситуации. Лусија Хефернан е графички дизајнер и сликар и создава илустрации на животни кои го прикажуваат секојдневниот живот на животните како да се луѓе. Во продолжение, зачекорете во овој имагинарен свет каде што сè е можно и каде што глувците ги живеат најдобрите моменти од својот живот.

30 интересни илустрации што го прикажуваат секојдневниот живот на глувците

30 интересни илустрации што го прикажуваат секојдневниот живот на глувците

30 интересни илустрации што го прикажуваат секојдневниот живот на глувците

30 интересни илустрации што го прикажуваат секојдневниот живот на глувците

30 интересни илустрации што го прикажуваат секојдневниот живот на глувците

30 интересни илустрации што го прикажуваат секојдневниот живот на глувците

30 интересни илустрации што го прикажуваат секојдневниот живот на глувците

30 интересни илустрации што го прикажуваат секојдневниот живот на глувците

30 интересни илустрации што го прикажуваат секојдневниот живот на глувците

30 интересни илустрации што го прикажуваат секојдневниот живот на глувците

За повеќе илустрации продолжете на следната страница


САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

       

За авторот
Со пишување може да постигне многу. Никогаш не се откажува од своите соништа.

Поврзани содржини

Остави коментар