Кентаур А е една од најблиските активни галаксии до нашата – таа е оддалечена 12 милиони светлосни години од Земјата
За авторот
Инженер под влијание на силни филмски маси. Далеку од реалноста, блиску до паметот. Иако крајот на филмот Живот го знаеме сите, сепак убаво е да уживаме додека трае.

Остави коментар