Темниот објект на средината од црвената маглина е уште една маглина и поради формата, таа е наречена Коњска глава
За авторот
Инженер под влијание на силни филмски маси. Далеку од реалноста, блиску до паметот. Иако крајот на филмот Живот го знаеме сите, сепак убаво е да уживаме додека трае.

Остави коментар