Моќта на овие експлозии на површината на сонцето e толку голема што не може да биде реплицирана од човештвото и неговите изуми
За авторот
Инженер под влијание на силни филмски маси. Далеку од реалноста, блиску до паметот. Иако крајот на филмот Живот го знаеме сите, сепак убаво е да уживаме додека трае.

Остави коментар