17 август 2023 | Кафе пауза

Дали знаевте дека прекумерната употреба на овој витамин може да доведе до штетни последици?

Додатоците во исхраната се дел од нашата грижа за нашето целокупно здравје. Но, што ако тие можат да направат повеќе штета отколку корист?

Кои работи не смеете да ги толерирате во љубовната врска?

Љубовната врска може да биде навистина сложена и понекогаш бара толеранција и простување од двете страни...

8 работи во животот за кои не треба да се нервирате

Кога ви се случуваат одредени нешта, се чини дека нема поважни работи од нив, но дали навистина е така?