20 јули 2023 | Кафе пауза

Дали знаевте дека листовите од цвекло имаат многубројни лековити својства?

Благодарение на изобилството на хранливи материи и антиоксиданси, листовите од цвекло го зајакнуваат имунитетот, го подобруваат менталното здравје, го намалуваат крвниот притисок и ги зајакнуваат коските!

Како да пронајдете радост во секој момент од животот?

Прочитајте ја пораката на Ошо, еден од најпознатите духовни учители.

Кои се 5-те најчувствителни знаци во Зодијакот?

Овие луѓе се многу совесни и ги анализираат нештата на подлабоко ниво...

Вкусни и сочни: Рецепт за мафини со кајсии

Доколку сте љубители на кајсии...